Bulvár

„Azt hittem, az egy gomba” – undorító dolgot talált a levesében egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 4. 10:31

A háromnegyedét megette a levesnek, mire rájött, mit kevergetett benne. 

A Daily Star ír annak a férfinak az esetéről, aki nem mást találta a levesében, mint egy egeret. A lap fotót közöl a nem mindennapi, szőrös levesbetétről, itt lehet megnézni, már akinek van hozzá gusztusa.

Sam Hayward éppen a gombás tésztalevest fogyasztott volna, amikor megpillantott egyhatalmas, meglehetősen fura alakú gombát. Látta, hogy a „gomba” mozog, szőrös sőt még farka is van. Kiderült, hogy egy egér „lubickolt” a levesében.

A 39 éves Hayward így emlékezett vissza: „Elkezdtem enni, és körülbelül háromnegyedénél a felénél jártam, amikor megláttam az egeret. Először arra gondoltam, hogy az egy jó nagy gomba lesz.” A férfi mikor összerakta, hogy egeres levest eszik teljesen kiakadt. 

Nem hittem el. Rosszul lettem, majdnem fél órát töltöttem el a mosdóban. Azonnal hányni akartam. Sok mindent meg tudok enni, de ez azért más dolog. Ha csak rágondolok, rosszul leszek

– mondta a férfi.

A kenti Stroodból származó Hayward lefotózta levest, és felhívta az éttermet, ahonnan Emily, barátnője rendelte.

Az étterem azonban tagadta, hogy az étel tőlük származott, és mivel a házaspár készpénzzel fizetett, és nem kaptak nyugtát sem, így nem tudták bizonyítani, hogy tényleg onnan rendelték a levest.

A pár több mint 20 éve hord ételt ettől az étteremtől és nagyon csalódottak, hogy miután ez történt velük, az egészet letagadták.

A férfi saját bevallása szerint nem követelt volna pénzt az étteremtől, csak annyit akart, hogy kérjenek bocsánatot tőle, amiért egeret etettek vele. Hayward azt mondta, hogy még nem jelentette az esetet a helyi fogyasztóvédelmi hatóságnak, mivel rengeteg dolga van és nem akarta erre fecsérelni az idejét.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#leves#gomba#egér#éhség#meglepetés

Címlapról ajánljuk