Bulvár

Opitz Barbi szakításról posztolt Instán, majd leszedte

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 1. 15:45

Hivatalosan is lezártam Alberttel a „kapcsolatunkat” – többek közt ezt írta Instasztoriba pénteken Opitz Barbi, majd nem sokkal később törölte a posztokat.

Ha hinni lehet annak, amit Opitz Barbi posztolt pénteken az Instagram-sztorijába, akkor szakított barátjával, Serleg Alberttel. A Blikk vette észre, hogy az énekesnő a következőket írta több poszton keresztül:

Hivatalosan is lezártam Alberttel a »kapcsolatunkat«. Sajnos több megalázást már nem bírok el, sokáig tűrtem, de elég volt. Sajnos, aki két napig se tartja az ígéreteit, az már számomra vicc kategória. Ebből az a tanulság, hiába adok valakinek tíz új esélyt, úgyse változik meg.

Ez alapján úgy tűnhet, hogy véget ért a két fiatal kapcsolata, de annyi bizonytalanság mégis van a dologban, hogy Barbi félóra múlva törölte a szakításról szóló posztokat Insta sztorijából. Elképzelhető tehát az is, hogy meggondolta magát, és egy esetleges viharos összeveszést hasonlóan viharos kibékülés követett. Mivel korábban is volt már köztük szakítás és újrabékülés, nem kizárt, hogy most is ez történt.

Ez utóbbit erősítette meg a Blikknek Serleg Albert, aki azt nyilatkozta, hogy 

Együtt vagyunk, minden rendben van már, egy perc volt az egész.

A helyzettel kapcsolatban kerestük Opitz Barbara menedzserét, amint kapunk tőle visszajelzést, beszámolunk róla.

Az X-Faktor-győztes énekesnő családi és magánélete eléggé zűrösnek látszik kívülről, Barbi szülei ugyanis nem nézik igazán jó szemmel az Alberttel való kapcsolatát. A hírek szerint legutóbb édesanyjával volt egy komolyabb összetűzése neki és Albertnek, korábban pedig édesapjával volt nagyon feszült a kapcsolata. A legutóbbi balhéról az RTL Fókusz is beszámolt:


Ráadásként érdemes megnézni Barbival készült hosszabb interjúnkat, amiben egyebek mellett gyerekkoráról, karrierjéről és párkapcsolatáról is beszélt az rtl.hu-nak, és arról is, hogyan hatnak rá az egyik kormányközeli portál szélsőségesen szexista címei:

 

#Bulvár#opitz barbara#opitz barbi#serleg albert#szakítás#instagram#instasztori

Címlapról ajánljuk