Bulvár

Tízfős mentőcsapatot riasztottak Kajdi Csabához a vécében

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 26. 18:58

A Visage modellügynökség fejével dermesztő eset történt.

Megosztott egy kínos történetet Kajdi Csaba, ami Németországban esett meg vele, amikor a BMW-nél tett látogatást. A Sláger FM-en mesélte el, hogyan járt pórul egy vécében:

„El kellett mennem a mosdóba, de csak egyetlen, mozgássérülteknek fenntartott volt. Azt használta mindenki. Minden rendben is volt, szép, tiszta volt. Elvégeztem a dolgom, amikor felfedeztem ezt a zsinórt. Néztem, hogy mi lehet ez, és gyanútlanul meghúztam” – mondta.

Aztán meglepő dolog történt: „Egyszer csak nagy szaladgálás lett kint, jöttek-mentek az emberek. Kiderült, hogy ez a vészcsengő volt, és egy tízfős mentőcsapat gyűlt össze, hogy a segítségemre legyenek. Én meg alig mertem kidugni az orrom, hogy bocsi, véletlen volt, minden rendben van. Ők meg ott álltak készenlétben, mentőautóval, mindennel, amivel kell. Anyukám, ha valahol meg kell nyomni a vészcsengőt, én ott vagyok!”

Korábban Cyla egy másik külföldi kalandjáról is megemlékeztünk: a celeb megkereste Mészárosék jachtját Monte-Carlóban, és vitt nekik egy üveg lekvárt.

A celeb nemrég a Reggelibe is bejelentkezett, hogy a divatszakma rejtelmeiről meséljen:

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kajdi csaba#cyla#németország#vécé#mentő

Címlapról ajánljuk