Bulvár

Rúzsa Magdi a házasságáról: Álszentség lenne azt állítani, hogy mindez könnyen ment

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 9:35

Rúzsa Magdinak és férjének sokkal nagyobb kihívás lett a három baba érkezése, mint hitték.

2022 tavaszán Rúzsa Magdi életet adott három babájának, Lujzának, Zalánnak és Kevének. Bár ő is és a férje is gőzerővel készült az érkezésükre, a gyerekek születése után jöttek rá, hogy szülőnek lenni sokkal nagyobb feladat, mint valaha gondolták. Ez pedig a kapcsolatukra is hatással volt – írja a Blikkrúzs a Story magazinnak adott interjú alapján.

Ahogy a kovász összeér, mi is úgy értünk össze házaspárként azáltal, hogy megérkeztek a gyerekeink. Azzal, hogy család lettünk, egymás felé is szorosabb lett az elköteleződésünk. Nem titkolom, hogy akadtak nehézségeink, mert álszentség lenne azt állítani, hogy mindez könnyen ment, hiszen egyszerre három kicsivel újraalakítani az életünket, az finoman szólva sem volt kis kihívás. Három gyerek nevelése komoly munkát jelent, és természetes, hogy voltak köztünk súrlódások, de jól vettük ezeket az akadályokat, és így a kihívások csak megerősítették a házasságomat

– mondta el a Storynak az énekesnő.

Mióta Magdi édesanya lett, a koncertekre való felkészülés is rengeteget változott. Azelőtt volt ideje edzeni és lelkileg ráhangolódni egy-egy fellépésre, ma már nagyrészt az anyai és háziasszonyi teendők töltik ki az idejét, mielőtt elindul a koncert helyszínére. De ma már tudja, hogy sokkal gyorsabban rá tud hangolódni az éneklésre, mint korábban gondolta. 

Sok nőnek okoz nehézséget, hogy gyerekvállalás után visszailleszkedjen a munka világába, Rúzsa Magdi a Portréban mesélt arról, ő hogyan egyezteti össze a gyerekei nevelését a zenei karrierjével.

 

Fotó: RTL

#Bulvár#rúzsa magdi#hármasikrek#férj#házasság#Karrier

Címlapról ajánljuk