Bulvár

Lekerült a nyomkövető Herczeg Zoltánról: ide vezetett első útja a házi őrizet vége után

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 17:00

A bíróság nem hosszabbította meg határozatát, a divattervező élete visszatérhet a normális kerékvágásba.

Duplán ünnep volt augusztus 20-a Herczeg Zoltán számára, ugyanis ezen a napon járt le a bíróság határozata, melynek értelmében fél év előzetes börtönbüntetés után négy hónap házi őrizetre ítélték kábítószeres ügye miatt.

A bíróság nem újította meg a határozatát, így szombaton hajlani negyed kettőkor a rendőrök levették lábáról a nyomkövetőt. „Augusztus 20-ig szólt a határozat, és mivel az vasárnapra esett, én már pénteken vártam a döntést. Délutánig néztem az emaijeimet, a levél viszont csak este érkezett nekem, valamint az ügyvédemnek, és már egyikünk se olvasta” – mesélte a Blikknek Herczeg.

A vasárnapot még otthon töltötte a divattervező, de hétfőn már korán reggel kelt, és a Széchényi fürdőben kezdte a napját, amiről Instagram-posztja is tanúskodik. „Az ügy indulása előtt rendszeres vendég voltam a fürdőben, és nagyon jó érzés volt visszatérni” – mondta a dizájner.

Arról is beszélt a lapnak: „Fél tízig voltam ott, utána ügyeket intéztem, aztán elindultam Szerencsre, meglátogatni a szüleimet. Velük leszek pár napot, aztán pedig szeretnék még elmenni a Balatonhoz, meglátogatni a barátokat és jó lenne a tengert is látni. Nekem most kezdődik valójában a nyár”.


Nyitókép: Instagram

#Bulvár#herczeg zoltán#házi őrizet#nyomkövető#bíróság#széchenyi fürdő#balaton#család

Címlapról ajánljuk