Bulvár

24 óra alatt keresett 130 ezer forintot az apuka, aki eladta a felesége hordatlan ruháit

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 20. 8:58

Lényegében éjjel-nappal járt hozzájuk a postás.

A 24.hu talált rá arra az érdekes és kicsit tanulságos sztorira, amiben egy édesapa felismerte, hogy hogyan lehetne anyagi hasznot kovácsolni olyan dolgokból, amelynek a hiánya minden valószínűség szerint nem tűnne fel a családnak.

Paul Young megunta, hogy a feleségének sok olyan ruhája van, amit nem visel. Ezeket a darabokat nem ritkán hordta a felesége, hanem soha. A nő ugyanis vásárlásmániás a LADBible cikke szerint.

Egy ruhák eladására specializálódott alkalmazáson keresztül feltette a férfi a női ruhákat eladni. Young rácsodálkozott, hogy hatalmas sikere van a felesége dolgainak, 24 óra alatt 300 fontot, vagyis nagyjából 130 ezer forintot keresett ezen a módon.

A családban egyébként hat gyerek van, így nincs olyan pénz, ami nem jönne jól, pláne, ha olyan dolgokat tesznek pénzzé, amiket egyébként nem használnak.

A feleségemnek vannak vásárlással kapcsolatos problémái, ezek a ruhák teljesen feleslegesen vannak itt, 24 órán belül postára adom őket

– írja a férfi az alkalmazásban, ahol eladja a ruhákat.

A mellékes meló egyébként nem könnyű, nem kevesebb mint öt órát szórakozott az első adag ruha befotózásával és feltöltésével. Ezt a keresetet még egy darabig fenn fogja tudni tartani, tekintve, hogy a feleségének egy egész szekrényni becsomagolt, soha nem hordott ruhája van.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#apa#anya#feleség#hordatlan#ruha

Címlapról ajánljuk