Bulvár

Kompromittáló szexfotók és monokli a szem körül – kiderült, miért gyanúsítja megcsalással a férje Britney Spearst

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 18. 12:36

Sam Asghari képviselői szerint a pletykákkal ellentétben a férfi nem akarja pénzzel lehúzni Britney-t.

Tovább bonyolódik Britney Spears és Sam Asghari válása: ahogy arról beszámoltunk, Sam Asghari beadta a válókeresetet „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. Felröppent a hír, hogy a férfi megtámadhatja a házassági szerződést, és több pénzt követelhet az énekesnőtől, mint az a megállapodásban szerepel, ellenkező esetben pedig kínos információkat hozna róla nyilvánosságra.

A válás okaként a megcsalás is szóba került: források szerint Sam azt állítja, hogy rajtakapta Britney-t egy alkalmazottjával, akitől az énekesnő azt kérte, hogy videózza le meztelenül. A férfi úgy tudja, hogy Britney több alkalmazottját is megkérte arra, hogy készítsen róla meztelen felvételeket, és egyes források szerint fotó is van arról, hogy Britney-t kompromittáló pozícióban kapták rajta egy alkalmazottal. A TMZ értesülései szerint bár egyébként is elhidegültek egymástól az utóbbi időben, ez volt az utolsó csepp a pohárban, és ezért adta be a válókeresetet Sam Asghari.

A színész azóta Instagram-történetében törte meg a csendet:

6 év szeretet és elköteleződés után a feleségem és én úgy döntöttünk, lezárjuk a közös utunkat. Mindig is kölcsönös szeretettel és tisztelettel fordulunk majd egymás felé, és a legjobbakat kívánom neki

– írta, majd megkérte a sajtót, hogy kedvesen és tapintatosan kezeljék az ügyet. Értesülések szerint Sam már el is költözött Britney-től.

Felröppent az a hír is, hogy Britney mellett Sam nem volt biztonságban: az énekesnő egyszer alvás közben ütötte meg úgy a férjét, hogy monoklit hagyott a szemén, más források szerint az énekesnő előszeretettel tartott késeket a ház különböző pontjain, mert paranoiásan félt attól, hogy valaki megtámadja, és azokkal akart védekezni. 

Sam Asghari ügyvédje utalt rá, hogy a színész több pénzt követelhet az énekesnőtől, mint amennyiről a házassági szerződésben megállapodtak, azonban Sam képviselői cáfolták ezt:

Sokan az állítják, hogy Sam alá akarja ásni a házassági szerződést, és azzal fenyegetőzik, hogy kompromittáló felvételeket tesz közzé. Azonban ezek az állítások mind valótlanok, mert semmilyen ártó szándéka nincs, és nem is lesz Britney felé. Sam mindig is támogatta és támogatni fogja őt.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#britney spears#Sam Asghari#válás#megcsalás#pletykák

Címlapról ajánljuk