Bulvár

Britney Spears férje beadta a válókeresetet, „különösen kínos” részletek közzétételével fenyegetőzik

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 8:11

Beadta a válókereset Britney Spears férje. Sam Asghari egy év házasság után döntött a válás mellett, és azzal fenyegetőzik, kínos információkat hoz nyilvánosságra, ha nem kap több pénzt. 

Egy év után véget ért Britney Spears házasság. Az amerikai bulvársajtóban megjelent hírek szerint férje, Sam Asghari beadta a válókeresetet. Erről az ET amerikai bulvárlap számolt be elsőként, majd megerősítette a TMZ, és több más lap is.

A beszámolók szerint a pár házassága az utóbbi időben mélypontra jutott, és egy ideje már külön éltek, és egy nagyobb veszekedés után döntött úgy Asghari, hogy megindítja a válást, „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. A TMZ információi szerint a férfi ügyvédje jelezte, hogy megtámadhatják a házassági szerződést.

A Page Six értesülései szerint a 29 éves színész az esküvő előtt kötött megállapodásban foglaltaknál több pénzt követel Spearstől, és azzal fenyegetőzik, hogy „különösen kínos információkat tesz közzé Britneyről, ha nem fizet neki”. 

Azt nem lehet tudni, hogy mekkora összegről lehet szó. A lapnak ugyanakkor egy másik forrás hozzátette, hogy Spears emberei megvédik az énekesnőt, és a válás „tiszteletteljes” lesz:

Ez zsarolás, és nem fog megtörténni.

A lap információi szerint a házassági szerződés megfelelően védi Spearst, és nincsen veszélyben a vagyona.

Siker, 100 millió eladott lemez, botrányok és gyámság

A Fókusz riportja Britney Spears életéről, 40. születésnapján:


Nyitókép: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)

#Bulvár#britney spears#Sam Asghari#válás#házasság

Címlapról ajánljuk