Bulvár

Osváth Zsolt Tóth Gabi szakításáról: „A mi adónk forintjaiból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről”

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 10:48

Az influenszer leszedte a keresztvizet Tóth Gabiról.

Új hozzászólója van a Tóth Gabi-ügynek, Osváth Zsolt is megosztotta a véleményét a sokakat foglalkoztató szakításról, szúrta ki az nlc.hu.


Mint arról beszámoltunk, hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata, az énekesnő új szerelme, a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence pedig állítólag már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik. Egy közeli ismerős szerint a szerelmesek már össze is költöztek, Krausz pedig, aki két hete tudta meg, hogy a felesége egy másik férfit szeret, új otthon után nézett.

„Hogyha igaz, amit a sajtó állít, az nem azért fontos, mert valaki csalfa volt a történetben, nem ezért vannak felháborodva az emberek. Hanem azért, hogy ameddig valaki csalfa volt, addig a csalad.hu-n a mi adónk forintjaiból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről, és szabad szemmel is jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás…” – idézi Osváth Zsoltot az nlc.hu.

Nyitókép: Facebook / Pócs János

#Bulvár#osváth zsolt#tóth gabi#krausz gábor#fricska táncegyüttes#szakítás#megcsalás

Címlapról ajánljuk