Bulvár

Nekiment Bayer Zsolt a Carson Comának, mert a frontemberük egy „a homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel a Szigeten

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 17:12

A kormánypárti publicista kapásból „szardarabnak” nevezte Fekete Giorgio énekest.

Blogposztban reagált Bayer Zsolt kormánypárti publicista arra, hogy a Carson Coma énekese, Fekete Giorgo „a homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel a Sziget Fesztiválon, amiről mi is beszámoltunk. Bayer már írása elején „szardarabnak” nevezte az énekest, utána pedig nyelvtani fejtegetésbe kezdett.

A publicista szerint „vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz”. Szerinte ezen logika szerint „az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni”.

Írását így zárta: „A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

Nemrég azt is megírtuk, hogy a volt jobbikos Gaudi-Nagy Tamás szervezete feljelentést tett a Sziget Fesztivál ellen, mert egyik reklámjukban egy azonos neműek között elcsattanó csók is látható, amely szerintük káros a gyerekekre.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#Carson Coma#bayer zsolt#homofóbia#blog#sziget fesztivál

Címlapról ajánljuk