Bulvár

Napi 20 gyógyszerrel kereste az eufóriát az igazi Wall Street farkasa, Jordan Belfort

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 15:00

Bár hosszú évekig a dúsgazdaggá vált bróker, Jordan Belfort felesége is partner volt a szerhasználatban, végül elege lett és a férjét is a józanság felé terelte.

Az egykori Wall Street-i bróker meglehetősen pazarló életmódot folytatott, és azután került fel a világ térképére, hogy Leonardo DiCaprio hollywoodi színész eljátszotta őt a Wall Street farkasában. A film bemutatta, milyen nagymenővé vált Belfort, amikor kicsalta az emberektől nehezen megkeresett dollárjaikat. Jordan Belfort a Brilliantly Dumb Show-ban mesélt egykori drogos korszakáról. Bár már 20 éve tiszta, Belfort elárulta, hogy a filmben bemutatott kábítószertől bódult állapota nem áll messze a valóságtól – írja a DailyStar. És ha alkalma adódik rá, most is bevesz egy Quaalude-ot, bár hálás érte, hogy ez a szer már illegális.

Eufórikus érzést adtak és másnapra nem volt másnaposság. Akkoriban legalább naponta négyszer be akartam tépni. Szóval hajnali 5-kor keltem fel a feleségem előtt, és bevettem négy Quaalude-ot. 5 és 7 között be voltam tépve, mint az állat, aztán ő felébredt, és megint józan voltam. Amikor ennek a szernek elmúlik a hatása, újra normális vagy. Ez nem olyan, mint az alkohol, ami után másnapos vagy és fáradt. Ha egyszer vége, akkor vége 

– árulta el Belfort.

Az üzletember azt mondja, annak idején napi 20 gyógyszerrel próbálta megtalálni a tökéletes keveréket. Végül már folyamatosan be volt állva, de annyira hozzászokott, hogy mások ezt észre sem vették, csak ő tudta, hogy drog hatása alatt áll. Belfort elárulta, kicsit a felesége is belekóstolt a drogokba, de neki elege lett belőle és segített leszokni a férjének. Azt mondta:

Nincs tovább! Elmegyek, ha nem leszel józan!

Belfort akkoriban nem akart elválni, ezért megtette, amire a felesége kérte, hogy együtt maradjon a család. Bár úgy érzi, a nő remek partner volt neki egy ideig a függősége fenntartásában, de aztán inkább a leszokás felé terelte.

Ő lazán drogozott, én pedig keményen. Aztán amikor nagyon-nagyon rossz lett, segített nekem 

– tette hozzá Jordan Belfort.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#jordan belfort#wall street farkasa#drogfogyasztás#leszokás

Címlapról ajánljuk