Bulvár

Megszólalt a nő, akit leszállítottak a repülőről, mert azt kiabálta: Ti meghalhattok ezen a gépen, de én nem fogok

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 11:07

Tiffany Gomas volt az a nő, aki miatt visszafordult a kapuhoz az American Airlines gépe, hogy leszállhasson, miután korábban azt kiabálta: ti meghalhattok velük együtt, vagy nem, de én nem fogok! Gomas most interjút adott az esetről.

Július elején történt az incidens az American Airlines repülőgépén, írja a DailyStar. Az American Airlines járatán készült videóbn a 38 éves nő, Tiffany Gomas az utastérben üvöltözött, és az amerikai belföldi járat hátsó ülésére mutogatott. Gomas azt mondta, felfordult az élete, mióta kikerült róla ez a felvétel. 


A videón az látszik, hogy előremegy a gépen és az ülések között azt kiabálja, hogy valaki ott hátul „nem valódi”. A nő le akart szállni a gépről, bár az nem látszik, hogy ez sikerült-e neki.

Itt ülhettek, meghalhattok a gépen velük együtt vagy nem, de én nem fogok! 

– kiabálta Gomes.

Tiffany Gomas most interjút adott a Daily Starnak és beszélt a történtekről.

Senki sem tudja, milyen érzés ez. Senki sem ismerheti más történetet és nem ítélkezhet 

– mondta a lapnak Gomas.

Az eset után a 38 éves marketingmenedszer azt tapasztalta, hogy emberek figyelik a házát és átnézik a postáját, ami miatt már ügyvédhez is fordult. Az American Airlines pedig a következő közleményt adta ki:

Az American Airlines 1009-es járata, amely Dallas-Fort Worth (DFW) és Orlando (MCO) között közlekedett, egy rendbontó ügyfél miatt visszatért a kapuhoz. A járatot a kapunál a helyi rendfenntartó erők fogadták, és az ügyfelet eltávolították a járatról. A biztonság és a védelem a legfőbb prioritásunk, és köszönjük ügyfeleink megértését, valamint csapatunk tagjainak a nehéz helyzet kezelésében tanúsított professzionalizmusukat.

Gomast visszakísérték a repülőtérre és figyelmeztették, hogy bűncselekményt követett el, de nem emeltek vádat ellene, és nem vették őrizetbe.

Fotó: YouTube

#Bulvár#repülőgép#incidens#kiabálás#obszcén szavak

Címlapról ajánljuk