Bulvár

Palya Bea az anyaságról: Van, hogy azt érzem, sok van rajtam

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 12:13

Palya Bea sosem tagadta, hogy a családi élet nem fenékig tejfel. Legfrissebb interjújában mesél arról, milyen anyának tartja magát és hogyan egyezteti össze a karriert az anyaszereppel.

Palya Bea amellett, hogy sikeres énekesnő, két kislány édesanyja is. Nemrég érkezett haza a nyaralásáról, ahová ezúttal a lányai nélkül ment. A Best magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogyan éli meg az anyaságot. 

A koncertek előtt rohangálok, pakolok. Ismerem a káosz fogalmát – kacag fel jóízűen. – És amennyire jelen van az életemben a szabadság, úgy a szabályok is. És igen, van, hogy azt érzem, sok van rajtam, hogy stresszes vagyok, sőt olyan is, hogy kiabálok a lányaimmal. Nem vagyok tökéletes anya, nem is célom. Liliéknek mindig azt mondom, ér összeveszni, ér anyára haragudni. Ez rendben van, az a fő, hogy aztán jól kibeszéljük a dolgokat. És mi hárman igazi szövetséget alkotunk 

– mondta Palya Bea a Bestnek.

Az énekesnő gyakran viszi magával a gyerekeit a koncertekre is. Azt mondja, össze vannak nőve, bár nem tudja, ha eljön a kamaszkor, hogyan változik meg közöttük ez a szoros kapcsolat. 

Lili 11 éves, Panna 6 lesz, és ugyanolyan vadak és nyersek, mint én voltam ebben a korban. Ezt tőlem örökölték. Mivel otthon azt hallják, hogy anya folyton énekel, beszél, ki merik nyitni a szájukat, bátran kommunikálnak. Élettel teli, gyönyörű gyerekek, akik nyitottak a világra 

– tette hozzá Palya Bea.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#palya bea#énekesnő#Karrier#anyaság

Címlapról ajánljuk