Bulvár

Drogok és hullák között találta magát egy karibi álomnyaralásra érkező pár

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 13:10

Drogosok, hullák és piszkos víz – ezt kapta cserébe egy brit pár Dominikán átszámolva több mint 1 millió 200 ezer forintért. 

Rémálommá vált a brit Alan és Sarah Stevens dominikai nyaralása, miután elfoglalták az elsőre még jónak tűnő szállodai szobájukat, írja a hvg.hu. A pár 17 napra érkezett a karibi térségbe, a Riu Republica Hotelbe, ahol 2800 fontért szálltak meg, ami átszámítva több, mint 1 millió 200 ezer forint. De ami ott fogadta őket, arra egy kicsit sem számítottak. Beköltözésük után hamarosan megtelt a szálloda drogokat fogyasztó és a medencében szexelő emberekkel, a buli pedig olyan keményre sikerült, hogy hárman is meghaltak a helyszínen.  

Amikor Stevens panaszt tett a szálloda igazgatójának, hogy hullát látott a medencében, azt a választ kapta, hogy mindennap halnak meg emberek. A víz pedig annyira koszos volt, hogy naponta kétszer kellett cserélni. A pár végül egy másik medence mellett töltötte a napjait, majd hazaérve szakítottak a TUI utazási céggel, ami ebbe a szállodába irányította őket és mindössze 200 fontnyi kupont ajánlottak fel kárpótlásként. 

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#dominika#nyaralás#rémálom#horror#hulla#drog

Címlapról ajánljuk