Bulvár

„Nagyon szeretem a testem jelenlegi állapotát" – Szabó Erika a terhességéről vallott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 6. 9:12

Azt is elárulta, mikor tér vissza.

„A terhesség első szakaszában egyfajta örömmel teli aggodalom volt bennem azzal kapcsolatban, hogy minden rendben legyen, de idővel sikerült lecsillapítani magamban ezeket az érzéseket, és elhinni azt, hogy ez a baba rendben és egészségesen meg fog születni. Most már teljes nyugalommal tudom élvezni ezt az időszakot, és szerencsés vagyok olyan szempontból, hogy sem rosszulléteket, sem pedig érzelmi csapongásokat nem tapasztalok. Azt érzem, hogy ez egy végtelenül természetes állapot, amiben jelenleg vagyok” – mesélte a színésznő a Blikknek.

Eleinte tartottam attól, hogy a várandósság, miként formálja majd át a testemet, illetve volt benne azzal kapcsolatban is félelem, hogy a baba születését követően sikerül-e majd megszabadulnom a felszedett kilóktól, de most már elmúltak ezek az aggodalmaim, és nagyon szeretem a testem jelenlegi állapotát 

– újságolta a lapnak.

A közeljövőről azt mondta, egy évadot még biztosan kihagy a színházból, és utána szép fokozatosan tér vissza.

Szabó Erika nemrég adott interjút az rtl.hu-nak, amelyben beszélt az anyaságról, a gyermeknevelésről, a teste átalakulásáról, a bulvármédia által ráaggatott címkékről és arról is hogyan gondol most édesapja elvesztésére.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#szabó erika#terhesség#várandósság#színház#Barátok közt

Címlapról ajánljuk