Bulvár

Egy ruhamárka a frászt hozta az emberekre: emailt küldött a szomszéd nevében, hogy fehérneműben látja őket az egész utca

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 10:13

Kevesen találták viccesnek.

Sophie Deluna szombaton az e-mailjeit nézegette, amikor észrevett egy emailt, amelynek a tárgyában az állt: „Üzenet a szomszédodtól”, kezdi a hajmeresztő promócióról szóló történetét a WSJ.

Szia Sophie, a szomszédod vagyok az utca túloldaláról, szeretném tudatni veled, hogy a környéken mindenki láthatja, ha egész nap fehérneműben sétálsz otthon

– írták az emailben.

A Washington állambeli Bainbridge-szigeten élő Sophie Deluna lelki szemei előtt azonnal meg is jelent az emailt író férfi, pedig valójában nincs is ilyen szomszédja. A nő még arra is emlékezett, hogy párszor az ablak előtt sétált lenge öltözékben.

Sophie már elkezdett pánikolni, hogy valaki elkezdte zaklatni, és megszerezte a címét, de aztán az email aljára görgetett, ahol kiderült: egy ruhamárka promóciójáról van szó. Az email a Feat nevű sportmárkától származott, a címe pedig azért volt meg nekik, mert évekkel korábban vásárolt tőlük ruhákat.

A botrányos emailt egyébként többen is megkapták, de a márka vezérigazgatója, Taylor Offer nem volt hajlandó megmondani, hány embernek küldték ki a vicces, szomszédos promóciót.

Offer ugyanakkor elmondta, hogy telefonon beszélt azokkal az emberekkel, akik megkapták az üzenetet és megkérdezte tőlük, hogy miért okozott nekik kellemetlenséget. Hozzátette: azt tűzték ki célul, hogy legközelebb ne hozzák senkire a frászt.

Nyitókép: illusztráció / Pixabay

#Bulvár#ruhamárka#email#fehérnemű#szomszéd

Címlapról ajánljuk