Bulvár

Házas nő vagyok, de a titkos szeretőm, akinek még a testét sem láttam, azt akarja, hogy borítsak fel mindent

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 13:37

„Mit tegyek?!” – kérdezi a nagy dilemmában lévő nő.

Egy nagy dilemmában lévő, érzelmi értelemben házasságtörő nő történetéről ír a Sun tanácsadó rovata. A nő a lap párkapcsolati szakértőjéhez, Deirdre-hez fordult, mert a szeretője azt szeretné, hogy ő és a férjével közös lányaik költözzenek a közelébe, és nem utolsósorban hagyja el a férjét. A nőnek és férjének egyébként két gyereke van, egy 16 és egy 20 éves lány.

A 44 éves nő két éve alakított ki kapcsolatot a szeretőjével. Saját bevallása szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy elhagyja a férjét, de most, hogy valóban arra kérte a szeretője, hogy költözzön az ő városába, gondolkodóba esett.

A történet érdekessége, hogy a nő és a „szeretője”, akivel érzelmi kötődés alakult ki, még soha nem találkoztak személyesen. 

Kamerán már beszéltek, sokszor telefonáltak is, de élőben még soha nem látták egymást. A férfi állítása szerint nem érzi jól magát a kamerák előtt, ezért legfeljebb az arcáról küld képet, a teste soha nem látszik. A nő már felvetette titkos kapcsolatának, hogy találkozzanak élőben, és beszéljék meg, hogy hogyan tudnák elképzelni a jövőjüket, de a férfi ezt visszautasította.

A házasságom szörnyű, a férjem kegyetlen és elutasító velem, de mindent, amim van, kockára tennék ezért a srácért

– mondta a dilemmáját a nő.

A Sun szakértője elmondta: nem biztos, hogy jó ötlet kockáztatni a saját és a lányai biztonságát és mentális egészségét egy olyan kapcsolatért, ami nem is biztos, hogy élőben működik.

Elhiszem, hogy szörnyű a házassága, ha már ilyen drasztikus lépéseken gondolkodik

– mondta a szakértő, aki szerint előbb fontolóra kellene venni a férjjel a párterápia lehetőségét, és ha végül semmi nem válik be, jobb lenne külön folytatni.

Nyitókép: illusztráció / Pixabay

#Bulvár#házasság#szerető#gyerek#költözés

Címlapról ajánljuk