Bulvár

Beckhamék szivárogtattak Harry hercegről és Meghan Markle-ről? Csúnya szakítás látszik véget vetni a két pár nagy barátságának

rtl.hurtl.hu

2023. július 29. 19:50

A szivárogtatási pletykák vezettek a kapcsolat megromlásához.

Úgy fest, véget érhetett Beckhamék és Sussexék barátsága a szivárogtatási botrány után – írja a DailyMail

David és Victoria Beckham korábban közeli barátai voltak Meghan Markle-nek, vendégek voltak 2018-as esküvőjén is. Meghan és Harry azonban már nem voltak a vendégei Beckhamék fiának, Brooklynnak és Nicola Peltz amerikai örökösnőnek a tavaly áprilisi menyegzőjükön. 

Akkoriban még szárnya kaptak olyan híresztelések, miszerint igazából mégis kaptak meghívást, csak nem Beckhaméktől, hanem az örökösnő szüleitől. 

Beckham a múlt hétvégén óriási bulit csapott annak apropóján, hogy az argentin Lionel Messi bemutatkozott az Inter Miami labdarúgócsapatában. A partin Kim Kardashian és még Serena Williams is részt vett. 

Mint ismert, nemrég felmerült a gyanú, hogy Beckhamék történeteket szivárogtathattak ki Sussexékről. Ez a vád a The Mail on Sunday értesülései szerint Davidet „teljesen kiborította”. Egy Beckhamékhez közel álló forrás azt mondta, hogy a pár nagyon támogatta Meghant, amikor az Egyesült Királyságba költözött. 

Nyitókép: REUTERS/Marco Bello

#Bulvár#david beckham#victoria beckham#meghan markle#harry herceg#barátság#szivárogtatás#királyi család

Címlapról ajánljuk