Bulvár

Kiderült, mi tehette tönkre Király Viktorék házasságát: Anita nem igazán tudott beilleszkedni

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 6:20

Király Viktor és Virág Anita házassága körül gyülekeznek a fellegek. Úgy tűnik, a probléma gyökere családi jellegű. 

Király Viktor ikertestvére, Ben ugyan Amerikában nősült meg, és alapított családot, de hiába a majd’ 9 ezer kilométernyi távolság, ritka az olyan nap, hogy Benről ne tudna a családja. Ellenben Viktor és felesége és kisfia hiába él idehaza, nem is messze a Király szülőktől, Virág Anitát és a kis Kolent sosem látták sűrűn az énekes szülei, főként azóta, hogy fiuk házassága válságba került – írja idézi a Story magazint az Nlc.hu.

Az énekes szerint küzdenek a házasságukért, azonban aggasztó jelek utalnak arra, hogy valóban komoly gond van. A lap szerint Virág Anita napról napra távolabb kerül Viktortól és az egész Király családtól. Állítólag Király Lindával már korábban megromlott a viszonya, és a Király szülőktől is egyre távolabb került az évek során. 

Anita nem igazán tudott beilleszkedni a családba, inkább a saját szüleit preferálta azután is, hogy édesanya lett. (…) Távolság, videótelefon ide vagy oda, a Király szülők konkrétan jobban ismerik és több időt töltöttek már a kis Kai-jal, mint Kolennel

– árulta el a család egyik közeli barátja.

Hogy min siklott ki Anita és a Király szülők kapcsolata, nem tudni, de nyilvánvaló, nem tekintik olyan családtagnak, mint Ben feleségét. Anita jóval távolságtartóbb személyiség, és neki megvan, megvolt mindig is saját családja. Azt se felejtsük el, hogy a távolság minden kapcsolatnak jót tesz” – mondja Királyék barátja.

Király Viktor az RTL-en árulta el, hogy korábban társat cseréltek ikertestvérével egy rövid időre párjaik tudta nélkül:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#király viktor#házasság#Virág Anita#válás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk