Bulvár

Majka a legértékesebb magyar celeb, Schobert Norbi eltűnt

rtl.hurtl.hu

2023. július 26. 9:26

Elkészült a Forbes idei celebranglistája, a dobogóra Sebestyén Balázs és Rúzsa Magdi fért még fel. A legnagyobb ugrást Csobot Adél produkálta.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Majka lett a legértékesebb magyar celeb a Forbes magazin listáján, amit idén tizedik alkalommal tettek közzé. A második és harmadik helyen sincsen változás: Majkát Sebestyén Balázs, és Rúzsa Magdi követi. Utóbbiról tavaly azt írta a Forbes, hogy akár az első helyre is kerülhet, ha rákapcsol az online jelenlétére, és jobban demonstrálja pénzteremtő képességét.

Az első tíz helyezett közül a legnagyobb ugrást Csobot Adél produkálta, aki a huszadik helyről ugrott a kilencedikre, Rácz Jenő – aki tavaly került fel először a listára – pedig csak azért maradt kívül az első tízen, mert nevét még nem ismerik olyan sokan.

Konyhafőnökös kollégája, Fördős Zé a legkedveltebb és leghitelesebb celeb lett tavaly a Forbes-listán, idén azonban átvette tőle ezt a helyet Borbás Marcsi.

Először szerepel a listán Valkusz Milán és Marics Péter duója, a Valmar, ők rögtön a 13. helyen kezdtek, valamint Kajdi Csaba Cyla (17. hely), Tóth Andi (20. hely) és Azahriah (23. hely)

A legnagyobb vesztes Schobert Norbi. A fitneszguru tavaly még a 19. legértékesebb magyar celeb volt, idén azonban már nincs is rajta a listán.

Nyitókép: Majka (Majoros Péter) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

#Bulvár#magyar celeb#legértékesebb celebek#forbes#lista

Címlapról ajánljuk