Bulvár

Kiderült, miért mondták le Johnny Deppék szlovákiai koncertjét: egy félig megépült épületben kellett volna tartaniuk

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 19:47

Ezúttal nem a túl sok bulizás volt a probléma, hanem a helyszín nem volt megfelelő a koncert megrendezésére.

Nem volt biztonságos a szlovákiai Hollywood Vampires-koncert helyszíne, ezért mondta le Johnny Depp és bandája a fellépést, szinte az utolsó pillanatban, írja a Blikk. A lap által idézett közlemény szerint

Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai helyszínre, hogy megkezdjük a felkészülést a ma esti előadásra, gyorsan világossá vált, hogy a létesítmény építése nem fejeződött be, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a nagyközönség számára.

Hozzátették: „A zenekart nagyon felzaklatja az események ezen közelmúltbeli és szerencsétlen fordulata, és reméljük, hogy visszatérhetünk, amikor a menetrendünk engedi. Ez a lemondás nem kapcsolódik a legutóbbi budapesti lemondáshoz, de biztosíthatjuk Önöket, hogy minden zenekari tag biztonságban és egészségben van”.

Korábban arról írtunk, hogy a szervezők azt közölték: „A budapesti koncert lefújása után egy újabb. Sajnálattal értesültünk, hogy a ma esti Hollywood Vampires koncert biztosan elmarad”. Előtte nap hazánkban Depp állítólag „annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak”.


Nyitókép: MTI/EPA/Cyril Zingaro

#Bulvár#johnny depp#hollywood vampires#szlovákia#épület#koncert#elmarad

Címlapról ajánljuk