Bulvár

Johnny Depp ennyire túltolta a bulizást? A budapesti után a besztercebányai koncertjét is lemondta

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 17:42

Úgy tűnik, nagyobb a baj, mint eddig hittük.

nNem állt színpadra szerdán Budapesten a Johnny Depp és Alice Cooper nevével fémjelzett Hollywood Vampires, mert állítólag a színész-énekes rosszul lett. Most a helyi sajtó arról számol be, hogy a mai szlovákiai koncertet is lemondták.

„A budapesti koncert lefújása után egy újabb. Sajnálattal értesültünk, hogy a ma esti Hollywood Vampires koncert biztosan elmarad” – írták a szervezők. Korábban arról írtunk: sajtóértesülések szerint Depp hazánkban „annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak”.

Egy bennfentes azt mondta: „annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot”.

A Fókusz pedig arról számolt be: többen sírtak, mások döbbenten, szomorúan vagy tanácstalanul álltak tegnap este 7 óra előtt néhány perccel a Papp László Sportaréna előtt, ahol Johnny Depp zenekara, a Hollywood Vampires játszott volna. A hivatalos közlemény szerint a jegyek árát mindenkinek visszatérítik, a szervezők és a zenekar menedzsere pedig dolgozik a koncert pótlásán. A legtöbb rajongó éppen Johnny Depp miatt vásárolt jegyet, így amikor megtudták, hogy nem találkozhatnak bálványukkal, többen sírva fakadtak, még ajándékokkal is készültek a színésznek.


Nyitókép: MTI / EPA / Cyril Zingaro

#Bulvár#johnny depp#hollywood vampires#koncert#szlovákia#lemond

Címlapról ajánljuk