Bulvár

Hiába várják Brad Pittet a Hungaroringen, mégsem jön Magyarországra

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 16:16

Bár Brad Pitt készülő filmjéhez minden Forma 1-es futamon vettek volna fel jeleneteket, most búslakodhatnak, akik várták a világsztár felbukkanását Budapesten és a Hungaroringen.

Hazánkba is begyűrűzött az amerikai filmipari dolgozók sztrájkjának hatása. A Blikk számolt be róla, hogy bár Brad Pitt új filmjéhez, az Apexhez a tervek szerint minden Forma 1-es futamon forgatott volna a stáb, a színész mégsem fog megjelenni a Hungaroringen. Ennek oka pedig a hétfő óta tartó sztrájk, ami megbénította a filmipart.

Az Apex története szerint Brad Pitt karaktere a nyugdíjból tér vissza, hogy segítsen egy feltörekvő tehetségnek, akit Damson Idris alakít majd. Az Apex fő forgatási helyszínei a Holland és a Belga Nagydíj helyszínei lettek volna. Pitt Silverstone-ban még megjelent a filmforgatás miatt, hozzánk azonban már nem fog eljutni.  

A tiltakozást az a félelem váltotta ki, mely szerint a filmipari dolgozók attól tartanak, hogy a mesterséges intelligencia elveszi a munkájukat és szeretnék azt is, ha a streamingszolgáltatók igazságosabban osztanák el a nyereséget a filmek és sorozatok után. A világsztárokat tömörítő színészszövetség, a Screen Actors Guild (SAG) garanciát vár a sztárok védelmére a mesterséges intelligenciával szemben.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#brad pitt#budapest#magyarország#forgatás#forma-1#sztrájk

Címlapról ajánljuk