Bulvár

A saját nappalijában végzett agyműtétet, hogy irányítsa az álmait

rtl.hurtl.hu

2023. július 17. 15:29

Az orosz „kutató” előtte több órányi agyműtétekről szóló videót nézett meg a neten.

Veszélyes beavatkozást végzett el saját magán Michael Raduga, az orosz kutató, aki azt állítja, hogy a műtétnek köszönhetően egy nap képes lesz majd irányítani az álmait. Egy exkluzív interjúban mesélte el a Daily Mailnek, hogy a műtétet a saját nappalijában hajtotta végre, és több mint egy liter vért is vesztett közben.

Hálás vagyok, hogy túléltem, de készen álltam rá, hogy meghaljak

– mesélte Michael az életveszélyes műtét kapcsán. A férfinek semmilyen idegsebészi előképzettsége nincsen, de így is vállalta a kockázatot azért, hogy az Eredet című film koncepciójához hasonlóan irányítani tudja az álmait.

Michael Raduga a Phase Research Center egyik alapítója, aminek a fő profilja az, hogy tanácsadást biztosítanak a tudatos álmodással, a testen kívüli élményekkel és az asztrális kivetítéssel kapcsolatban. Michael Raduga szerint a tudatos álmodás lehet a kulcsa annak, hogy mindenki kiélhesse a legvadabb vágyait is, de ennél jóval hasznosabbnak is bizonyulhat.

Sokak számára ez csak egyfajta szórakozás lesz. De képzelj el egy lebénult embert, aki nem tud átélni semmilyen fizikai élményt, nekik találhatunk egy módot arra, hogy segítsünk nekik a tudatos álmodással, ahol bármi lehetséges. Szexelhetnek, ehetnek bármit és csinálhatnak bármilyen izgalmas dolgot

– részletezte Michael. Hozzátette, hogy tudatos álmodással akár a kedvenc pornósztárukkal vagy a szomszédjukkal is együtt lehetnek, Ferrarit vezethetnek és akár drogot is fogyaszthatnak az emberek. 

A férfi Twitter oldalán is dokumentálta a műtétjét: 


A férfi a veszélyes beavatkozás előtt több órányi Youtube videót nézett meg agyműtétekről, és 5 bárányon gyakorolt, de senkit nem avatott be a terveibe. Az elektródát 5 hét után egy kórházban eltávolították, viszont van rá esély, hogy a férfi maradandó károsodást szenved a beavatkozás miatt. 

Nyitókép: RichVintage / Getty Images

#Bulvár#álom#agyműtét#orosz#kutató#eletróda

Címlapról ajánljuk