Bulvár

Nyaralás helyett a kórházban kötött ki Janklovics Péter

rtl.hurtl.hu

2023. július 13. 11:37

A humorista torokfájással fordult orvoshoz. 

Janklovics Péter Facebook oldalán számolt be arról, hogy egy egyszerű torokfájással fordult orvoshoz a nyaralása előtti utolsó pillanatban, azonban több napos kórházi tartózkodás lett a vége. A humorista manduláján egy tályog volt, amit az orvosok csak egy fájdalmas eljárással tudtak kezelni.

Felvázolta, hogy ennek egyetlen megoldása kb. az, hogy: lidocain spray, aztán injekció a mandulámba, majd szikével egy akkora metszés, hogy azon beférjenek más eszközökkel, amikkel jó mélyen turkálni fognak az így keletkezett lyukban, hogy a gennyet el tudják távolítani.... Aztán biztosított róla, hogy ez sajnos nemcsak elmondva hangzik rosszul, átélni sem lesz kellemes

– osztotta meg Péter. A kezelés idejére a kórházba is be kellett feküdnie, ugyanis a fájdalmas kezelést több napon is meg kellett ismételni. A híreket a humorista nem fogadta jól:

Olyan sokkot kaptam ezek hallatán, hogy onnantól kezdve 20 percen át egészen változatos módokon(hiszti, könyörgés, szűkölés, észérvek - bár ez utóbbiból viszonylag kevés állt rendelkezésemre) próbáltam elkerülni ezt az egészet! Kértem, hogy altassanak el (nem lehet), vagy legalább drogozzanak be (sajnos nem lehet, észnél kell lennem a művelet alatt – WTF???), vagy akkor lőjenek le (nem az ő kompetenciájuk)


Péter hozzátette, hogy amint felment az osztályra, felmérte, hogy az övénél súlyosabb problémákkal is vannak ott betegek, ami visszarántotta a realitás talajára. A humorista kezelése sikeres volt, így már otthonról intette követőit óvatosságra az egészségükkel kapcsolatban.

Janklovics Péter teljes bejegyzése Facebook oldalán olvasható:


Nyitókép: Showder Klub

#Bulvár#janklovics péter#torokfájás#kórház#tályog#kezelés#nyaralás

Címlapról ajánljuk