Bulvár

Aurelio nevére venné kislányát, de nem engedték be hozzá az anyakönyvvezetőt

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 19:22

VV Auerelio édesanyja beszélt arról, hogy milyen a viszonya a fiának Szofival.

„Nem gondoltam volna, de a fiam nagyon sokat változott börtönben. Felelősségteljes, felnőtt férfi lett belőle, akinek vannak céljai” – mondta a Blikknek Aurelio édesanyja.

Márta szerint havonta egyszer beszélhet fiával Skype-on, ilyenkor az unokáját is elviszi hozzá az édesanyja, hogy apa és lánya láthassák egymást. 

A fiam olyankor van, hogy percekig szótlanul, könnyes szemmel bámulja Szofit


– tette hozzá.

Azt is elmondta a ValóVilág6 győztesének édesanyja, hogy a fia szerette volna a nevére venni a lányát, Szofit, kérték, hogy engedjenek be hozzá anyakönyvvezetőt, aki ezt el tudja intézni, de nem engedték. Ha viszont kiengedik, az első dolga lesz ezt elintézni.

Szofi gyakran van a nagymamájánál, aki sokat mesél neki az apjáról. „Már tudja, hogy Aurelio az apukája, mutogat az arcára a fotókon, miközben mosolyog rá. Már alig várom, hogy lássam, amikor élőben először találkoznak majd. Szofi külsőre tiszta édesapja, csak kék szemű, viszont olyan kedves és bájos teremtés, mint az anyukája” – mondta Márta.

Június végén a Fókusz bejutott Aurelióhoz a börtönbe és mesélt arról, hogy tölti a napjait odabent:


Aurelio már egy éve és két hónapja van bezárva a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben, emberrablás miatt ítélték el. Első fokon négy évet kapott, ezt enyhítették két év három hónapra, de mivel újabb ügye lett, korábbi felfüggesztett büntetését is le kell töltenie. Így jött ki a három év öt hónap.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#aurelio#börtön#márta#szofi

Címlapról ajánljuk