Bulvár

Ricky Martin elválik férjétől

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 16:01

A pár hat éve házasodott össze, de most különválik az útjuk – arról beszéltek, hogy gyerekeikre tekintettel tisztelettel és méltósággal mennek külön.

Elválik Ricky Martin és férje, Jwan Yosef, tudta meg a People magazin, aminek a pár nyilatkozott is a nehéz döntésről. Azt mondták: gyermekeik kedvéért szeretettel, tisztelettel, és méltósággal válnak külön útjaik.

A Puerto Rico-i szupersztár és férje, a szíriai-svéd művész hat éve házasodtak össze, és ezt az időszakot „csodálatosnak” nevezték közleményükben. Lányuk 2018-ban, fiúk 2019-ben született meg, őket a pár megosztva fogja nevelni.

A pár először Instagramon figyelt fel egymásra 2015-ben, majd három évre rá össze is házasodtak. A pár több nyelven nevelte gyerekeiket: otthon spanyolul beszéltek, de angolul és franciául is megtanították őket.

Korábban arról írtunk: az énekes beperelte unokaöccsét, aki korábban zaklatással vádolta meg. Az énekes azt állította, hogy Dennis Yadiel Sánchez Martin „üldözte, ostromolta, zaklatta, követte és zsarolta” őt, hogy megpróbálja tönkretenni a hírnevét.

Nyitókép: Lionel Hahn / Getty Images

#Bulvár#ricky martin#válás#gyerek#instagram

Címlapról ajánljuk