Bulvár

Ricky Martin beperli unokaöccsét, aki szexuális zaklatással vádolta meg

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 14:36

Az énekes azt állítja, hogy a féltestvérének fia az, aki zaklatja őt.

Ricky Martin beperli unokaöccsét, aki szexuális zaklatással vádolta meg.

Az NBC News által megszerzett bírósági iratok szerint az énekes azt állítja, hogy Dennis Yadiel Sánchez Martin „üldözte, ostromolta, zaklatta, követte és zsarolta” őt, hogy megpróbálja tönkretenni a hírnevét.

Ricky Martin féltestvérének fia korábban azt állította a bíróság előtt, hogy hét hónapig tartó szexuális és romantikus kapcsolata volt az énekessel, de épp Ricky Martin volt az, aki zaklatta őt, miután nem tudta elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk. Júliusban az rtl.hu-n is megírtuk, hogy távoltartási végzést adtak ki a Grammy-díjas énekes ellen.

Egy július 21-i meghallgatáson Puerto Ricóban a bíró nem hosszabbította meg a távoltartási végzést, miután az unokaöcs elállt a Ricky Martinnal szembeni eljárástól. Az énekes mostani keresetében azt állítja, hogy unokaöccse üzenetekkel zaklatja, a közösségi médiában közzétette a telefonszámát, és Instagram-oldalt hozott létre egyik gyermeke nevében.

Ricky Martin azt is állítja, hogy unokaöccse vádjai miatt sok millió dolláros szerződésektől és művészeti projektektől esett el. Húszmillió dolláros kártérítést követel.

Nyitókép: Omar Vega/Getty Images

#Bulvár#ricky martin#zaklatás#per

Címlapról ajánljuk