Bulvár

Állatkínzási botrány: Dolly és menedzsere össze akartak költözni

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 6:58

A viszony megromlott, az ex-menedzser úgy sejti, már nem is ő Dolly örököse.

Mint arról beszámoltunk, június elején robbant ki a gyöngyösi állatkínzási botrány: P. Rita, Dolly menedzsere több mint 25 állatot tartott borzasztó körülmények között. Volt olyan kutya amelyiknek a szemét kellett kioperálni, egy másiknak pedig a lábát amputálták. A két nő között már a botrány kirobbanása előtt megromlott a viszony, emlékeztet az nlc.hu. 

„Sokkal több volt ez, mint munkakapcsolat, közösen tervezték a jövőjüket. Egy éve azonban megromlott a viszonyuk” – írja a portál a Story információ alapján.

Eszerint Rita rajongóból először barát lett, később menedzser, majd Dolly örököse. Elmondása szerint össze akartak költözni egy házban, ahol együtt élhettek volna, és a kutyáknak is megfelelő körülményei lettek volna a birtokon. 

Tavaly végre úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. (…) Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem

– mondta el P. Rita.

Mint írják, az ex-menedzser úgy sejti, már nem ő Dolly örököse: „Biztosra veszem, hogy a botrány első napjaiban átíratta a végrendeletét, amiben kedvezményezettnek már mást jelölhetett meg. Ugyanis akire épp támaszkodik, azt maga mellé köti”.

 

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

#Bulvár#dolly#állatkínzás#összeköltözés#dolly roll

Címlapról ajánljuk