Bulvár

Berki Mazsi: Sokszor sírtam a kislányom előtt

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 6:50

Berki Mazsi elmondta, hogy új párja „valamelyest betölti az apa szerepet” lánya életében. Berki Krisztián pedig „őrangyalként vigyáz rá az égből”.

Úgy gondolom, Emma érzi, hogy az apukája őrangyalként vigyáz rá az égből, az anyukája pedig itt, a Földön gondoskodik róla

mondta lányáról a Blikknek Berki Mazsi. A nyilatkozathoz egy közös balatoni divatfotózás adta az apropót. Berki Krisztián özvegye elárulta, hogy egyre több anya-lánya programot csinálnak Emmával, aki elmondása szerint nagyon ragaszkodik hozzá. Hozzátette, „látom rajta, az ő boldogságához mindössze annyi kell, hogy velem lehessen”.

Berki Mazsi elmondta, hogy „olykor vannak bennem félelmek azzal kapcsolatban, hogy Emmában hiányt okoz majd az, hogy az apukája már nincs velünk”, de közölte, hogy „nagypapája nagyon sokat foglalkozik vele”. 

Persze, a szomorúságot sem szabad elrejteni a gyerek elől. Én sokszor sírtam a kislányom előtt, ha problémám volt, de olyan is előfordult, hogy csak ránéztem, és tőle vártam válaszokat

– mondta Mazsi. Hozzátette:

Az sem titok, hogy az életünkben van még egy személy, a párom, aki valamelyest betölti az apa szerepet.

Új párját június közepén mutatta meg, valamint a Fókusznak beszélt róla

Elégedett vagyok a kinézetemmel

Berki Mazsi és Emma legutóbbi anya-lánya programja egy közös divatfotózás volt. Mazsi elmondása szerint lányának nagyon tetszett a fotózás, mert „szeret illegni-billegni”, és ő is jól érezte magát. Mint a Blikknek elmondta, hogy „elégedett vagyok a kinézetemmel”, hozzátéve, hogy „19 hónappal a szülés után a legjobb formámat hozom”.

Nyitókép: Reggeli

 

#Bulvár#Berki Mazsi#emma#berki krisztián

Címlapról ajánljuk