Bulvár

Tóth Andi kiakadt: Ha a nő k*r félre, akkor r*banc, akkor pusztuljon meg. Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is a sz*rjaik után?

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 13:37

Tóth Andi szerint a nőknek tűrni kell, és „meg kell oldaniuk minden toxikus sz*rt, amit a kisk*csög belerakott az életükbe”.

A napokban futótűzként terjedt a hír, miszerint Neymar da Silva Santos Júnior brazil labdarúgó egy modellel csalta meg várandós barátnőjét. Fernanda Campos blogger-influenszer azt állította, hogy a híres focistával töltötte az éjszakát június 12-én annak Sao Paulo-i otthonában. A sportoló ezután nyilvános posztban kért bocsánatot közös gyermeküket váró szerelmétől, sokaknak azonban megvan a véleménye Neymar félrelépéséről.

Tóth Andi szerint például itt lenne az ideje, hogy felelősségre vonják a férfiakat is a tetteik miatt. Az énekesnő egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben reagált az esetre, miután a kommenteket olvasva – saját bevallása szerint – kiábrándult a világból.

Ha a nő k*r félre, akkor r*banc, akkor pusztuljon meg. Érdekes, hogy annyit hallani mostanában, hogy a nők már nem olyan családcentrikusak, mint régen. Ők most ilyen nagy önmegvalósításban vannak, és talpraesettet játszanak, nem akarnak családot... Nem családot nem akarunk, hanem egyedülálló anyák nem akarunk lenni. Ha egy férfinak elege van, fogja magát, feláll, elmegy, csókolom, otthagy. És meg van bocsátva, mert tudod, a férfiak azok ilyenek, önzőek, nem olyan érzékenyek, mint a nők. A nők viszont maradjanak, neveljék fel a kölköt. Nekik tűrni kell, nekik meg kell oldani minden toxikus sz*rt, amit ez a kisk*csög belerakott az életükbe. Bullshit. Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is a sz*rjaik után?

– fakadt ki a videóban Tóth Andi, aki nemrég elnyerte a Joy Social Media Award #HallgassHazait díját.

A díjátadón az rtl.hu stábja is ott volt, ahol a celebek öltözködési szokásairól és a véleményvezérek társadalomban betöltött szerepéről is készült videó:


Nyitókép: Ódor Dorottya / JOY

#Bulvár#tóth andi#neymar#megcsalás#férfiak

Címlapról ajánljuk