Bulvár

Dudás Miki több mint 20 kilót fogyott, elárulta a titkát

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 10:22

Látványos változáson esett át.

A Nyerő Párosban is feltűnt Dudás Miki látványos változáson esett át az elmúlt időszakban. A magyar világbajnok kajakozó 24 kilótól szabadult meg. A Blikknek azt is elárulta, hogyan sikerült lefogynia.

Huszonnégy kilót fogytam, ami annak is köszönhető, hogy rendszeressé vált a futás és a biciklizés az életemben. Emellett két kisgyerek mellett nem tehetem meg, hogy ne legyek fitt. Jó látni, hogy alkatilag is mennyire hasonlítanak rám a gyerekek, biztos vagyok benne, hogy a lányomból is gyönyörű nő lesz, akárcsak az édesanyám és Ivett

– nyilatkozta a Blikknek Miki, aki idén ünnepli kilencedik évfordulóját szerelmével, Szigligeti Ivettel, aki nemrég eloszlatta a tévhiteket kapcsolatuk válságba kerülése kapcsán.

 

Mindkettőnk számára fontosak az évfordulók, de nem szoktunk nagy feneket keríteni az ünneplésnek, hiszen elsősorban az a lényeg, hogy szeretjük egymást, nem pedig az, hogy kifelé mutassunk bármit is. Emellett rengeteg energiát leköt, hogy hamarosan költözünk, mivel a mostani házunk kezd kicsi lenni négyünknek. Én már oda jutottam, hogy kénytelen vagyok az éjszakákat a kanapén tölteni, mivel a lányom mindig az anyukája mellett akar aludni

– mesélte a lapnak a sportoló, aki a minap több közös fotót is posztolt Instagramján szerelmével, aki mellett saját bevallása szerint ő lehet a „legboldogabb, leghálásabb és legszerencsésebb ember a bolygón”.

Boldog évfordulót Neked, Szerelmem! 9. éve Együtt❤️👨‍👩‍👧‍👦

#Bulvár#dudás miki#fogyás#évforduló#költözés#szigligeti ivett

Címlapról ajánljuk