Bulvár

Dagad a botrány: Kim Kardashian lánya obszcén szövegre tátogott Tiktokon

rtl.hurtl.hu

2023. június 21. 12:49

A végén Kanye Westnek lett igaza?

Kanye West teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy a lánya Tiktok csatornát indított. Volt feleségét, Kim Kardashiant tartotta ezért a felelősnek, és nyilvánosan akadt ki Instagram-sztorijában:

Mivel ez az első válásom, tudnom kell, hogy megy ez. Mit tegyek az ügyben, hogy a lányom az akaratom ellenére tiktokozik?


Kim Kardashian akkor azt válaszolta a botrányhős rappernek, hogy az ő folyamatos támadásai sokkal ártalmasabbak, mint bármilyen Tiktok videó, amit a lányuk, North készíthet. A divatmogul jövendölései hibásak lehettek ugyanis North most egy olyan videót posztolt Tiktok csatornájára, amiben a népszerű rapper Ice Spice-nak öltözve tátog az egyik slágerére, amiben részletes leírásai is elhangzanak a szexuális aktusnak – írja a Page Six.

Amint megláttam, azt gondoltam hogy na nem, ezt levesszük

– nyilatkozta az esetről Kim Kardashian a Time magazinnak. Hozzátette, hogy látta, hogy az interneten sokan megjegyezték, hogy Kanye előre megmondta, és elismerte, hogy ebben az esetben, lehet hogy valóban az ex-férjének volt igaza, de továbbra is ki fog állni a lánya kreatív önkifejezési módszerei mellett:

Nagyon szeret slime-videókat készíteni és hajviselettel kapcsolatos útmutatókat csinálni, és harcolni fogok érte, hogy kreatív lehessen.

@kimandnorth

Spirit days be like

♬ Blind


Nyitókép: Evan Agostini / Invision / AP

#Bulvár#kim kardashian#kanye west#North West#tiktok#Videó#obszcén

Címlapról ajánljuk