Bulvár

Kiakadtak a szomszédok az OnlyFans-modellre, mikor a kertben kezdett „dolgozni”

rtl.hurtl.hu

2023. június 18. 7:18

Miután bepanaszolták, elkészített egy videót szándékosan a szomszédoknak címezve, amit posztolt is az Instagramra.

A kétgyermekes édesanya, aki miatt kiakadtak a szomszédok, Teasing Tammy néven gyárt tartalmat többnyire az OnlyFansre, de korábban szerepelt erotikus filmekben is. A szomszédok azért lettek mérgesek a nőre, mert otthon, a kertben akart „dolgozni”, ami az ő esetében azt jelenti, hogy levetkőzik. Ez nem tetszett a környékbelieknek, olyannyira nem, hogy még a lakás tulajdonosát (Tammy albérlőként lakik az ingatlanban) is felhívátk, hogy bepanaszolják.

A Daily Mail cikke szerint Tammy-nek nagyon nem tetszett, hogy névtelenül panaszkodtak rá, úgy véli, neki is jelezhették volna a szomszédok, ha valami nem tetszik nekik. Akárhogy is, saját bevallása szerint semmi olyat nem csinált, amit a kertjében ne lehetett volna, nem pornót akart felvenni, ráadásul nem is volt teljesen meztelen, végig bikiniben volt.

Tammy szerint a szomszédok legnagyobb baja az, hogy az OnlyFans-modellkedéssel jól keres, de őt nem zavarja ha irigyek rá, mert neki csak az a lényeg, hogy a két gyermekét el tudja tartani, ugyanis egyedülálló anyaként neveli őket.

A nő egyébként úgy látszik, nem hátrál meg, egy nemrég közzétett Instagram-posztban ugrándozva megy ki a kertbe, a videó közben az ausztrál televíziózás történetének leghosszabb ideig futó sorozatának, a Neighboursnek (vagyis Szomszédoknak) főcíme szól.

Nyitókép: @teasingtammy_again / Instagram

#Bulvár#teasing tammy#only fans#munka#vetkőzés#kert#otthon#szomszéd

Címlapról ajánljuk