Bulvár

„Rajongással szeretem ezt a nőt” – Sárközi Ákos és Évi szerelmének története 10+1 videóban elbeszélve

rtl.hurtl.hu

2023. június 15. 14:32

Sárközi Ákos és szerelme, Évi pontosan négy éve mondták ki a boldogító igent a Balatonon ringva. Szerelmükről, kapcsolatukról most mi is megemlékezünk cikkünkben, amiben összegyűjtöttük a legszebb és legemlékezetesebb pillanataikat – ebből persze nem maradhatott ki A Konyhafőnök és a Nyerő Páros sem.

A Fókusz kamerái titokban felvették Sárközi Ákos lánykérését

2018-ban röppentek fel a pletykák, hogy a séf nincs egyedül. Végül nem is kellett sokat várni, hogy Ákos bejelentse: beleszeretett Szegedi Éva festőnőbe. Ezt követően 2018 októberében a séf megkérte a Fókuszt, hogy titokban vegyék fel, ahogyan megkéri szerelme kezét. A nagy pillanatra a Deák téren került sor, ahova Ákos kiplakátoltatta a kérdését, amire természetesen azt a választ kapta, amire várt:

Visszafogott esküvő a Balatonon

Ákos és Évi nagy lagzi helyett visszafogott esküvőt szeretett volna, ezért egy fotóssal és az anyakönyvvezetővel kiegészülve csak ketten vettek részt a ceremónián, amit a Balaton közepén tartottak. A menü is ehhez a lazasághoz illeszkedett, Michelin-csillagos fogások helyett sajtos-tejfölös lángost ettek. 


Ettől függetlenül A Konyhafőnökben elmesélték, milyen menüt képzeltek volna el maguknak, de azt a versenyzőknek kellett elkészíteniük. Végül a kóstoláson boldogan csipegettek a csapatok ételeiből, amit Fördős Zé nem győzött kivárni, ezért szét is trollkodta a romantikázást:

A Nyerő Párosban is megmutatták, mennyire szeretik egymást

2019-ben a Nyerő Párosban is versenybe szálltak a győzelemért, ahol ugyan nem ők lettek a nyerők, de így is sok mindent megosztottak kapcsolatukról. Az már a műsor kezdete előtt kiderült, hogy mennyire odáig vannak egymásért:


Rajongással szeretem ezt a nőt

– vallotta be Ákos az rtl.hu videójában.

Nemcsak a séf beszélt komoly érzéseiről, hanem Évi is, aki versenytársainak nyílt meg, és megosztotta velük, hogy Ákos előtt egyetlen férfi mellett sem érezte magát nőnek. Két gyermekével költözött fel Budapestre, hogy megtalálja a szerelmet, aztán megismerte Ákost:

Ákos mellett… végre önmagam lehetek, és ez nagyon fontos.


A villában a mókázásra is akadt idő, így történhetett, hogy Ákosék mindenkit meglepve ruhástul ugrottak a medencébe.  


A Nyerő Páros a romantikus, kedves pillanatok mellett kemény kihívások elé is állítja a párosokat. Ezt Ákosék sem kerülhették el, és az egyik játék után sírva borultak egymás nyakába, amiért nem úgy teljesítettek, ahogy szeretették volna. Évi nagyon dühös volt magára: hiába tudta a jó válaszokat a kérdésekre, mégsem azokat mondta.

Tudom, hogy mennyire ismerlek. Mindenedet ismerem

– pityergett Évi szerelmének, aki próbálta megnyugtatni.

Ilyen az életük a mozaikcsaládban

Ákos és Évi nem vállaltak közös gyermeket, azonban mindketten szülőként léptek be a kapcsolatukba. Ákosnak egy, Évinek pedig két gyermeke van, és a Fókuszban elmesélték, mitől működik olyan jól a családjuk.

Nem volt probléma. Nem éreztük sosem, hogy egymással rivalizálnának

– mesélte Ákos három gyermekükről. Hozzátette, náluk nincs kivételezés, hiszen egy kalapba tették a gyerekeket, és közösen nevelik őket.

A család néha még A Konyhafőnök forgatásain is meglepte Ákost

Többször előfordult már, hogy Évi benézett a stúdióba, hogy meglesse Ákost, vagy éppen segítsen neki az értékelésben, de arra is volt már példa, hogy éppen ő volt a nehezítő tényező férje szereplése közben. Az egyik évadban Ákosnak főznie kellett, és kihúzott egy szívatókártyát Zé kezéből, aminek köszönhetően munka közben állandóan hívta a családja, így Évi is:


Vicces hátráltatások ide vagy oda, azért a kellemes meglepetésekből sem volt hiány a kulisszák mögött, sőt az is kiderült, hogy Évi be merné-e vállalni, hogy Ákos előtt főzzön:


Közös szenvedélyük, a festészet

Ákos mindig is vonzódott a festészethez, magát a tálalást is egy ehhez hasonló művészetnek tartja, így nem meglepő, hogy festőművész feleségével ez lett a közös szenvedélyük. Ráadásul így is ismerkedtek meg egymással. Ákos sokra tartja Évi munkáját, ezért egyszer még egy kiállítással is meglepte szerelmét, ahol Évi alkotásait nézhették meg a vendégek:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#sárközi ákos#sárközi évi#kapcsolat#A Konyhafőnök#Nyerő Páros#Fókusz#lánykérés#esküvő#család

Címlapról ajánljuk