Bulvár

Videó: Megrendezte a halálát, majd felbukkant a saját temetésén, hogy megnézze a szerettei reakcióját

rtl.hurtl.hu

2023. június 14. 6:45

Mutatjuk, hogyan reagáltak a barátok és a családtagok.

Sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy vajon hogyan reagálnának a barátok és családtagok a haláluk hírére. Egy férfi végül meg is lépte a morbid átverést: megrendezte a saját halálát, majd hirtelen, a semmiből megjelent a saját temetésén.

David Baertennek emellett az is a szándéka volt, hogy megleckéztesse a szeretteit, akik eltávolodtak tőle az elmúlt években. A férfi elmondta, hogy már nem tartják úgy a kapcsolatot, mint korábban.

Az átverés olyan jól sikerült, hogy a lánya a Facebookon még egy hosszú, szomorú bejegyzést is közzétett, amiben az élet igazságtalanságáról, valamint arról ír, hogy soha nem fogják elfelejteni a férfit.

A belga férfi kamu temetését Liege közelében rendezték meg. A szertartást egy ponton egy helikopter érkezése zavarta meg, a járműből pedig Baerten pattant ki.

A családtagok reakciója mindent elárul: sokan egyből megölelték a férfit, mások elkezdtek zokogni. Baerten elmondta, hogy a családjának csak a fele jelent meg a szertartáson, ami szerinte azt is elárulja, hogy kik azok, akik igazán törődnek vele. Az interneten egyébként nem aratott egyöntetű sikert a férfi, többen is kegyetlennek és morbidnak nevezték az átverést.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut


Nyitókép: TikTok

#Bulvár#halál#temetés#átverés#csíny#morbid#Videó

Címlapról ajánljuk