Bulvár

„Pszichológia szempontból egy hatalmas párterápia” – Megyeri Csilla nosztalgiázott egyet a Nyerő Párosról

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 10:56

Sokat tanultak önmagukról és egymásról is.

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, a 2022-ben nyerték meg a Nyerő Párost. Csilláék többször is beszéltek már róla, hogy mennyit segített a kapcsolatuknak a műsor, és az influenszer ismét nosztalgikus hangulatba került. Instagram oldalára posztolt arról, hogy mire számítottak a villába beköltözéskor, és milyen élményekkel gazdagodtak a műsorban:

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, június 11-én költöztünk be a pusztazámori Nyerő Páros villába. Őszintén bevallom, hogy a beköltözés előtt voltak komoly mélységek a párkapcsolatunkat illetően, és úgy indultunk neki ennek a kalandnak, hogy lehet mi leszünk az első páros, akik kiesnek a játékból.

„Aztán valahogy beszippantott minket az ott töltött minőségi idő, és a közel egy hónap kifejezetten jó hatással volt a ránk. Nagyszerű embereket, párkapcsolatokat - párkapcsolati nehézségeket, szépségeket, mélységeket, magasságokat, motiváló párokat ismerhettünk meg. Önismereti kaland is volt ez, de talán méginkább pszichológia szempontból egy hatalmas párterápia.”

 

Elrepült egy év… – azóta persze rengeteg minden visszarázódott a medrébe… , de azt a 20 napot szerintem egyikünk sem fogja soha elfelejteni.🙏🏽😌 Sokat adott, tanított… úgy mindenre… az összetartásra és az elengedésre egyaránt. És arra, hogy “Nem tudod megváltoztatni, ami történt, nem tudod megváltoztatni azt, amit tettél, vagy amit tettek veled. De azt eldöntheted, hogyan élsz most

– zárta a sorait Csilla.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#megyeri csilla#molnár zsolt#Nyerő Páros#nosztalgia#párkapcsolat#terápia

Címlapról ajánljuk