Bulvár

Felborult egy disznókat szállító kamion, az állatok elszabadultak az autópályán

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 8:35

A rendőrök négy órán keresztül hajkurászták a sertéseket.

A rendőrök csaknem négy órát töltöttek a disznók begyűjtésével, miután kiszöktek egy felborult teherautóból egy forgalmas autópályán az Egyesült Államokban, Minnesota államban, írja a Daily Star.

Az 50 disznót szállító teherautó június 9-én, pénteken reggel 7:30-kor borult az oldalára. A balesetben 10 állít elpusztult, a maradék pedig szétszéledt az autópályán és annak környékén. Hatalmas dugó alakult ki emiatt az érintett szakaszon, mivel több disznó az úton maradt, az autósok pedig nem tudtak tőlük haladni.

A térfigyelő kamerák rögzítették, hogy az autópálya mindkét oldalán beállt a forgalom a disznók miatt, akik közül többen sérülten menekültek el a helyszínről.


Több rendőr is érkezett, hogy befogják az állatokat, négy egység tisztjei dolgoztak a helyszínen, beleértve több szomszédos településen szolgálókat. A fokozott rendőri jelenlét ellenére is csak négy óra alatt sikerült befogni minden disznót.

Azt nem árulták el, hogy hova szállították a sertéseket, de a hátukra festett számok arra utalnak, hogy a vágóhídra vitték őket.

Nyitókép: Ramsey County Sheriff's Office / Facebook

#Bulvár#disznó#teherautó#felborult#elszabadul#autópálya

Címlapról ajánljuk