Bulvár

„Egy hajót is kormányozhatna” – néhány sztár eldicsekedett vele, hogy mekkora a pénisze

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 15:08

Van, amit kár lenne titokban tartani. 

Bár a legtöbben úgy vélik, hogy bizonyos testi adottságok kizárólag a partnereikre tartoznak, néhányan híres férfi mégsem bírt magával, és a hálószobán kívül dicsekedett el a péniszméretével. A Daily Star összegyűjtötte, hogy kinek mekkora:

Pete Davidson

Ariana Grande és Kim Kardashian exe az énekesnő szerint igen méretes szerszámmal rendelkezik, 10 hüvelyk, azaz 25,4 centiméter a péniszének a mérete. Pete Davidson azonban nem érti, hogy mi körülötte ez a felhajtás:

Ezt nem értem. Tényleg nem olyan különleges. Teljesen normális méretű péniszem van. Nem túl nagy vagy túl kicsi. Elég nagy ahhoz, hogy élvezni lehessen, de nem olyan nagy, hogy fájdalmat okozzon. Nekem ezt mondták

nyilatkozta egy talkshow-ban. 

Híres férfiak, akik eldicsekedtek vele, hogy mekkora a péniszük
Pete Davidson - Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images

Robbie Williams

A színész elárulta, hogy egyáltalán nem szégyellős a kamerák előtt, azonban egy dolog visszatartja attól, hogy teljesen meztelenül pózoljon:

Csak azzal van problémám, hogy hogyan nézek ki meztelenül. Szerintem ha nagyobb péniszem lenne, akkor kipróbálnám a nudizmust. De nincs, úgyhogy ezt hagyom

– nyilatkozta a színész, és hozzátette, hogy már hozzászokott a méreteihez, de nem bánná, ha néhány centivel nagyobb lenne.

 

Justin Bieber

Bár pontos méreteket nem tudni, pár 2015-ben kiszivárgott kép alapján nincs miért szégyenkeznie. Még az apja is elismerően nyilatkozott róla:

Justin Bieber mivel eteted azt a szörnyet? #büszkeapa

– tweetelte az apja. 

Az intim képek alapján a férfiassága többnyire szőrtelen, egy olimpiai úszóhoz hasonlóan borotvált, valamint „több, mint ami egy szájba befér”.

A Marvel filmek sztárja, Paul Rudd péniszének méretére Chris Evans kérdezett rá. Egy vicces civakodás során Chris felvetette, hogy akár megkérdezhetné, hogy mekkora Paul fizetése, de inkább a pénisze iránt érdeklődött, amire Paul kitérő választ adott:

Még a fizetésemnél is nagyobb

– árulta el a színész.

Híres férfiak, akik eldicsekedtek vele, hogy mekkora a péniszük
Paul Rudd - Fotó: Samir Hussein / WireImage / Getty Images

Tommy Lee

Pamela Anderson exe biztos nem szívbajos, ahelyett, hogy mellébeszélt volna egyszerűen csak megosztott egy teljesen meztelen képet magáról Instagramra. A posztolt fotót azóta eltávolították, és hatalmas felháborodást váltott ki, tekintve, hogy a nőket már egy kikandikáló mellbimbó miatt is azonnal letiltja a platform. Mindazok, akik elkapták a posztolás pillanatát megállapították, hogy nagyjából 8 hüvelyk, azaz 20,3 centis pénisszel rendelkezik, amivel akár „egy hajót is kormányozhatna”.

Harry Styles, a One Direction egykori tagjának méreteiről Ed Sheeran vallott egy interjúban, amikor arról kérdezték, hogy a zenekar Little Things, azaz Kis Dolgok cím számát célzásként írta-e:

Harrynek biztos, hogy semmije sem kicsi, szóval nem, a Kis Dolgokat nem kis dolgokról írtam

– mondta az énekes. Harry maga is hasonló célzást tett, amikor egy „a világ legjobb cerkája” felirat mellett fotózkodott Instagram-történetében.

A spanyol zenész állítása szerint a péniszméret skála közepén helyezkedik el. Egy 2014-es interjúban arról kérdezték, hogy miért beszél állandóan a péniszéről:

A barátnőm mindig azt mondja, hogy „Ha megint azt olvasom a neten, hogy kicsi a péniszed…” De általában csak nevet rajta. Vicces. Mi az átlagos péniszméret?

– kérdezte, majd megtudta, hogy 5 és fél hüvelyk, azaz 14 centi .

Akkor az átlag felett vagyok! Csak viccelek … középen vagyok

– vallotta be az énekes.

Nyitókép: Jamie McCarthy, Karwai Tang, Andreas Rentz, Kevin Winter / Getty Images

#Bulvár#pete davidson#harry styles#enrique iglesias#tommy lee#justin bieber#paul rudd#robbie williams#pénisz#méret

Címlapról ajánljuk