Bulvár

Pete Davidson végre elárulta, hogy mekkora a pénisze

rtl.hurtl.hu

2023. április 14. 16:41

Szerinte teljesen normális.

Pete Davidson humorista igazi nőfaló hírében áll, mi is összegyűjtöttük, hogy csak az elmúlt pár évben hány híres nő oldalán láthattuk. Sokan találgatták, hogy mi lehet a titka, egyesek szerint bizonyára a hálószobában nyújtott teljesítményével veheti le a nőket a lábukról.

A humorista most egy talkshow-ban rántotta le a leplet a kérdésről – írja a Page Six. Éppen azt ecsetelte, hogyan választották ki a hamarosan debütáló Bupkis című sorozatának nevét, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy nem akarta-e inkább a péniszéről elnevezni, ha már úgyis mindenki arról beszél. Davidson egy kissé zavarba jött, de volt válasza:

Ezt nem értem. Tényleg nem olyan különleges. Egy teljesen normális méretű péniszem van. Nem túl nagy vagy túl kicsi. Elég nagy ahhoz, hogy élvezni lehessen, de nem olyan nagy, hogy fájdalmat okozzon. Nekem ezt mondták.


A humoristát a műsorvezető kérdése nem érte teljesen váratlanul, ugyanis amióta az egyik exe, Ariana Grande azt nyilatkozta, hogy Davidson pénisze nagyjából 10 hüvelyk, azaz kb 25 centi, a téma újra és újra előkerült.

A teljes beszélgetés YouTube-on megtekinthető:


Nyitókép: Jamie McCarthy / Getty Images

#Bulvár#pete davidson#pénisz#méret

Címlapról ajánljuk