80 milliós luxusautót villantott Berki Mazsi az InstagramonNála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat, mondta Berki Krisztián özvegyének egyik ismerőse.
Bulvár

80 milliós luxusautót villantott Berki Mazsi az Instagramon

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 6:48

Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat, mondta Berki Krisztián özvegyének egyik ismerőse.

A Blikk szúrta ki, hogy Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi egy 80 milliós luxusautóval mutatkozott az Instagram-oldalán. Bár azt nem lehet tudni, hogy Mazsi-e az autó tulajdonosa, a lap mindenesetre megjegyzi: korábban egy acélkék Mercedes AMG G63 V8 biturbóval látták, annak az autónak az ára nagyjából 75 millió forint lehetett.

Ez az autó, ami mellett az Instagramon mutatkozik, egy 80 milliót érő Mercedes AMG GLS, amiben egy 585 lóerős, V8-as motor dolgozik.

Az autó itt nézhető meg. 

Nemrég a Fókusznak mesélt Berki Mazsi az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Szinte teljesen új életet kezdett, és a szerelem is rátalált. Az elmúlt egy év azonban rendkívül nehéz volt számára, volt, hogy nem is akart senkivel sem beszélni.

Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír

– mondta Mazsi, aki a jövőjét illetően már optimista.


Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#Berki Mazsi#instagram#luxusautó#mercedes

Címlapról ajánljuk