Azt javasolta a tanárnőnek főnöke, hogy indítson OnlyFans-oldalt, megtette, kirúgtákTalán jobban örülnének az internetezők, ha teljes állásban OnlyFansezne?
Bulvár

Azt javasolta a tanárnőnek főnöke, hogy indítson OnlyFans-oldalt, megtette, kirúgták

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 16:07

Talán jobban örülnének az internetezők, ha teljes állásban OnlyFansezne?

Nem áll jól a szénája Sarah Juree-nek, aki azért vesztette el tanári munkáját, mert mellékállásban elkezdett pornózni az OnlyFansen, írja a LadBible. A kétgyerekes, egyedülálló anyuka eztán a GoFundMe nevű oldalon indított közösségi finanszírozást azért, hogy a bíróságon támadhassa meg korábbi munkáltatója döntését.

Ám az adománygyűjtés nem nagyon jött össze: mindössze húsz dollárt, azaz nagyjából hétezer forintot adtak neki rajongói a remélt tízezer dollár helyett. Az amerikai pedagógus arra is hivatkozott, hogy az USA-ban szinte minden tanárnak van másodállása, és nem érti, hogy az övé miért lenne problematikusabb, mint bárki másé.

A nő arról is beszámolt, hogy eredetileg a főnöke javasolta neki, hogy indítson OnlyFans-oldalt.

Juree ezért méginkább úgy érzi, hogy átverték, illetve hogy jogtalanul fosztották meg eredeti munkájától. Korábban az rtl.hu foglalkozott egy hasonló esettel is – igaz, ott a tanárnőt csak megfenyegették a kirúgással, ha nem törlni OnlyFans-oldalát.

Nyitókép (illusztráció): Pixabay

#Bulvár#OnlyFans#tanárnő#állás#kirúgás#főnök

Címlapról ajánljuk