Bulvár

Az OnlyFans miatt akarják kirúgni a pedagógust, a szakszervezethez fordul

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 21:10

A tankerület nemrégiben arra utasította, hogy távolítsa el az OnlyFans-fiókját, de nem adja fel a küzdelmet és a szakszervezet segítségét kéri. 

Felnőtt tartalmai miatt veszítheti el munkáját egy pedagógiai asszisztens, miután kiderült, hogy a nőnek OnlyFans-profilja van – írja a TheSun.

A 35 éves Kristin MacDonald, vagy művésznevén „Dommy Mommy” arra panaszkodik, hogy a szülők szerint inkább a gyerekekkel kellene foglalkoznia a pornós karrierje helyett. A kanadai tanárnő sajátos nevelési igényű gyermekekkel dolgozik egy középiskolában, a tankerület azonban nemrégiben levelet küldött neki, melyben felszólították, hogy távolítsa el az OnlyFans-fiókját és az ahhoz tartozó összes közösségi oldalát.

A tanárnő most pedagógus szakszervezethez fordul, és azt szeretné elérni, ha megtarthatná mindkét „állását”.

Állítja, a szülőknek is inkább a saját gyermekeikre kellene törődniük, és megfelelően figyelni az online jelenlétüket, hogy ne nézegessenek ilyesmit. Sőt, egy furcsa okfejtéssel arra jutott, hogy valójában a tankerület közpénzből nézegetett felnőtt tartalmakat, mert állításai szerint előfizettek az OnlyFansére, hogy fényt derítsenek titkára. 


Nyitókép: Nikolas Kokovlis / NurPhoto via Getty Images

 

#Bulvár#pedagógiai asszisztens#OnlyFans#tankerület#kirúgás#fenyegetés#szakszervezet

Címlapról ajánljuk