Nem volt jelentősége, ezért fel sem köszöntötte a királyi család Harry herceg kislányátA királyi család nem akítv tagjai már nem érdemelnek említést, ha valakinek születésnapja van, bár ehhez Erzsébet királynő egy évvel ezelőtt még nem tartotta magát.
Bulvár

Nem volt jelentősége, ezért fel sem köszöntötte a királyi család Harry herceg kislányát

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 16:30

A királyi család nem akítv tagjai már nem érdemelnek említést, ha valakinek születésnapja van, bár ehhez Erzsébet királynő egy évvel ezelőtt még nem tartotta magát.

A pagesix számolt be róla, hogy a napokban második születésnapját ünneplő Lilibet Diana nem kapott nyilvános születésnapi üzenetet a királyi családtól, pedig tavaly nyáron, az első születésnapján Erzsébet királynő még gondoskodott erről a gesztusról. Kamilla királynő nem írt ki semmit a hivatalos csatornákra, mert „a királyi család nem aktív tagjainak születésnapját nem kommunikálják, nem tulajdonítanak neki jelentőséget”. 

Azt viszont egy közeli ismerős elárulta, hogy Harry herceg felszólította az édesapját: ne vegyen extravagáns ajándékot a kislánynak, mint amilyen például egy egyedi készítésű kockaház. Olyan ajándékot szeretnének a kis Lilibet Dianának, amit használni tud és személyesen neki szól. Az viszont sajnos nem derült ki, hogy végül Károly király megfogadta-e ezt a tanácsot.

Harry és Meghan saját, montecitói otthonában tartott meghitt babazsúrt a kislány születésnapján, ahogy tették ezt egy hónappal korábban nagyobbik gyermekük, a 4 éves Archie kedvéért is. 

Nyitókép: AP Photo

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#lilibet diana#károly király#születésnap#ajándék

Címlapról ajánljuk