Bulvár

Kim Kardashian még nem áll készen arra, hogy bemutassa új szerelmét a világnak

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 17:24

Egy eddig titokban tartott férfi rabolta el Kim Kardashian szívét, épp akkor, amikor mindenki azt hitte, hogy Kim Pete Davidsonnal melegedett újra össze.

A pagesix számolt be róla, hogy a valóságshow-sztár a randizás nehézségeiről beszélt a Kardashians legutóbbi epizódjában. Kim Scott Disickkel ebédelt, aki azt mondta neki: még soha nem látta randizni. Kim erre bevallotta, az első randikat mindig zárt ajtók mögött tartja, mert nem akarja annak a helyzetnek kitenni magát, hogy ha rosszul sül el, tovább kelljen a kínos helyzetben maradnia, csak mert idegenek figyelik őket és ciki lenne gyorsan lelépni.

Amikor a Kardashian-lány a humorista Pete Davidsonnal randizott, úgy állította be a sajtó, mintha komoly lenne közöttük a kapcsolat, pedig Kim csak jól akarta érezni magát és erre Davidson tökéletes választás volt. Ezután Kim titokzatosabb terepre tévedt és elkezdett áradozni egy férfiről, Fredről, akivel már találkozgat egy ideje. A barátai hozták össze vele, kettesben elmentek randizni egy New York-i klubba, ahol annak idején még Davidsonnal töltött el titkos vacsorákat. 

Ez az én helyem, mert van egy privát szoba a földszinten, de aztán az interneten az terjedt el, hogy „Kim itt újra összejön Pete-tel” 

– mondta Kim Scott Disicknek.

A valóságshow sztár 2021. októberében kezdett el találkozgatni a Saturday Night Live humoristájával, Pete Davidsonnal, amikor már zajlott a válási procedúra Kanye Westtel. A párt kilenc hónapos románcuk alatt gyakran látták együtt a Zero Bond nevű, csak tagoknak fenntartott szórakozóhelyen, de Kim egyértelművé tette, hogy azóta már továbblépett, és nagyon boldog az új kedvesével, Freddel, aki egyelőre nem kész arra, hogy kilépjen a reflektorfénybe.

Nyitókép: AP Photo

#Bulvár#kim kardashian#új szerelem#randizás

Címlapról ajánljuk