Bulvár

„Kedves Márk, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis én a lányokat szeretem!” – Kembe Sorel durván beszólt Lakatos Márknak

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 13:51

Kembe Sorel nem válogatta meg a szavait, szexuális beállítottságának felemlegetésével provokálta Lakatos Márkot. 

Lakatos Márk és Kembe Sorel jó ideje szólogat be egymásnak közösségi platformokon, de ezúttal Kembe Sorel cseppet sem fogta vissza magát és engedte, hogy a videóban is jól érezhető legyen a dühe a műsorvezető és stylist iránt. Márknak az nem tetszett, ahogy Sorel Opitz Barbi megtámadását kommentálta a TikTokon. Erre pedig egy meglehetősen szűretlen választ kapott:

Kedves Márk! Lassan kezdem azt hinni, hogy ez már többről szól neked, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis a lányokat szeretem!

– mondja Kembe Sorel a videóban.


Ezek után elmagyarázza, nagyon sajnálja, hogy megtépték Opitz Barbit a plázában, és leszögezi: nem az énekesnőt tartja hibásnak. Sorel szerint Barbi túl korán bekerült a showbusiness-be és nem tudja kezelni az ismertséget, majd újra Márknak címezi a mondatait:

Önként és dalolva hagytam el azt a posványt, amiben te büszkén és dalolva benne maradtál és véded a mundér becsületét(…) Vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Engedtek egy ideig bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést. Miért szállsz belém állandóan, két oka lehet: 1. nem bírod a fekákat és fajgyűlölő vagy, 2. nagyon is bírnád a fekákat, te kis jegyüzér

– tette hozzá Kembe Sorel.

Ismerve a vita két szereplőjét, van rá esély, hogy a szóváltásnak még lesz folytatása. 

#Bulvár#Kembe Sorel#diszkrimináció#pozitív#negatív#melegek#színesbőrűek

Címlapról ajánljuk