Bulvár

Borzasztó ez a bezártság, örülnék, ha bejönnél hozzám – írta a megtört Aurelio a börtönből Pumped Gabónak

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 18:34

Mélyponton lehet Auerlio, aki tavaly februárban kezdte el letölteni a büntetését a Kozma utcai börtönben. Pumped Gabó önfejlesztő könyvekkel készül meglátogatni a barátját.

Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy! Én már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság... meg a körülmények... – írta a levelében Aurelio a barátjának, Pumped Gabónak a Blikk szerint.

Az egykori valóságshow-szereplő éppen a jogerősen kiszabott 3 év 5 hónapos bürtönbüntetését tölti, amit emberrablásért és korábbi drogügye miatt kapott. Tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai börtönbe.

A levélben Aurelio azt is írta Gabónak, hogy lesz mit mesélnie és egy magánszámról fogja keresni munka után, mivel dolgoznia kell neki is.

Pumped Gabó a lapnak elmondta, megörült, hogy hallott végre a barátja felől. 

Az átjött a soraiból, hogy szenved, még annak ellenére is, hogy tudom, korrekten bánnak bent vele


– mondta, majd hozzátette, szeretné mihamarabb meglátogatni és vinni akar neki olyan önfejlesztő könyveket, amelyeket mostanában ő is elolvasott, mert talán neki is erőt adhatnak.

Aurelio ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán szerint általános, hogy a rabok a büntetésük letöltésének kb. a felénél lelkileg mélypontra kerülnek.

Nyitókép: RTL.

#Bulvár#pumped gabó#aurelio#börtön#levél#látogatás

Címlapról ajánljuk