Bulvár

Gáspár Laci: A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket

rtl.hurtl.hu

2023. június 4. 16:11

Az éjszaka közepén hívtak rendőröket Gáspár Laci családjára, pedig nem is ők hangoskodtak.

Facebook-posztban számolt be arról Gáspár Laci, hogy szombat este rendőröket hívtak családjára, mert egy helybéli azt hitte, hogy tőlük jön a környék csendjét felverő hangos zene. Az énekes szerint kisfiát különösen komolyan érintette az eset.

Azt írta: „Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

A Blikk szerint a rendőri intézkedés során megjelent a szomszéd is, aki bevallotta, hogy igazából nála ment hangosan a zene. Viszont a hatóságok mégis Gáspár Laci feleségének adatait rögzítették, mert a feljelentő kifejezetten az ő házukra hívta fel a rendőrök figyelmét.

#Bulvár#rendőrség#gáspár laci#kisfiú#ijedtség

Címlapról ajánljuk