Előbb mondják el az emberek, hogyan néz ki a feleségük meztelenül, mint azt, hogy kire szavaztak – interjú a Gym Suleiman TikTok-csatorna sztárjaivalA több mint 400 ezer követővel büszkélkedő Gym Suleiman TikTok-csatorna arcai, Suleiman és Bálint először azért kezdtek el videókat gyártani, hogy népszerűsítsék edzőtermüket, majd áttértek a humorra, amivel óriási sikert arattak. Előkerülnek azért komolyabb témák, az rtl.hu-nak ezekről is meséltek. Mi a véleményük a politikai témákról és Orbán Viktorról?
Bulvár

Előbb mondják el az emberek, hogyan néz ki a feleségük meztelenül, mint azt, hogy kire szavaztak – interjú a Gym Suleiman TikTok-csatorna sztárjaival

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 15:37

A több mint 400 ezer követővel büszkélkedő Gym Suleiman TikTok-csatorna arcai, Suleiman és Bálint először azért kezdtek el videókat gyártani, hogy népszerűsítsék edzőtermüket, majd áttértek a humorra, amivel óriási sikert arattak. Előkerülnek azért komolyabb témák, az rtl.hu-nak ezekről is meséltek.  Mi a véleményük a politikai témákról és Orbán Viktorról?

Orbán Viktor is szóba került abban az interjúban, amit a Gym Suleiman TikTok-csatorna arcai adtak az rtl.hu-nak, amiben a videómegosztó okozta súlyos függőségre is kitértek.

Jön a siker, jönnek a lájkok, jönnek a számok, aztán mikor nem jönnek, akkor szomorú vagy. A külvilágot már nem annyira érzékeled jól, mert akkora sikert nem ad neked az, hogy a gyereked mondjuk rajzolt egy szépet, vagy egy jót ettél, mert már minden kevés ahhoz képest, hogy jött tízezer lájk egy videóra.

Az is kiderült, hogy a magánéletükben teljesen mások, mint amit a videókban mutatnak: ők is szoktak otthon főzni és bizony szeretik a Pina Colada koktélt.

Úgy gondolom, hogy pszichológusra van szükségünk, van baj a fejünkben

– zárta az interjút Suleiman.

Az interjú további részleteiért nézd meg a fent található videót!

#Bulvár#gym suleiman#suleiman#bálint#tiktok#politika#orbán viktor#influenszer#Videó#ma

Címlapról ajánljuk