Bulvár

Béres Anett elárulta, gerincműtéte után lehet-e még gyereke

rtl.hurtl.hu

2023. május 27. 13:19

Béres Anettnek ez volt az első kérdése az orvosokhoz, amikor megműtötték. 

Azt kérdeztem az orvosoktól, hogy a gerincműtét után lehet-e még gyerekem. Szerencsére igen, a szülést nem befolyásolja, de amit a sors nekem szánt, az lesz

– mondta el Béres Anett, akit azután kellett megműteni, hogy durva balesetet szenvedett tavaly nyáron egy ayahuascateaszertartáson. A Bors cikke szerint Béres Anett az idei nyarat szeretné igazán megélni, mert a tavalyit kórházban töltötte.

Béres Anett elmondta:

Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek. Másodjára vágtak fel ugyanott, de nem zavar az a három darab 15 centis heg, mert az életemet mentették meg, simán felveszem a bikinit

„Amíg élek, ez a bélyeg rajtam marad”

Béres Anett május közepén a Fókusznak elmondta, hogy tíz hónappal a balesete után még mindig nem tért vissza a normális kerékvágásba VV Anett élete. Habár testileg szinte teljesen felépült, lelkileg nap mint nap újabb mélységeket kell megélnie. 

Az interneten ugyanis még mindig folyamatosan kapja a bántó és negatív üzeneteket.A teaszeánsz miatt sokan drogosnak nevezik, Anett viszont úgy gondolja, attól, hogy elkövetett egy hibát, még nem vált drogfüggővé.


A rosszul végződött szeánsz után a Fókusznak adott nagyinterjút az ayahuasca szeánszról:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#béres anett#gyerekvállalás#műtét#gerincműtét#baleset#ayahuasca#szülés

Címlapról ajánljuk